SERVEI DE MAQUETACIÓ

1. – EXPLICACIÓ:

Aquest és un servei destinat sobretot a professionals de la construcció. Les Maquetes són representacions a escala de elements que es volen construir. Disposem de material propi per a treballar les maquetes.Les maquetes solen tenir una mida inferior a 1m x 1m i poden ser:

  • Urbanistiques = Escala 1/1000 ,i Escala 1/500
  • Edificis = Escala 1/100 ,i Escala 1/50
  • Detalls = Escala 1/20 , Escala 1/10 ,i Escala 1/5

2. – PREU SERVEI DE MAQUETACIÓ: (valids fins 31/12/2012)

Aquests preus són aproximacions que poden variar depenent de la complexitat del projecte, de la situació, nivell de definició, o altres factors. Donem aquests valors perquè volem que els nostres clients estiguin segurs de que poden confiar plenament en nosaltres, i perquè comprovin la transparència amb la que sempre treballem. El preu de les maquetes:

  • Maquetes Urbanistiques =2.200€+IVA
  • Maquetes d’Edificis = 2.500€+IVA
  • Maquetes de Detalls = 1.700€+IVA

L’import s’abonarà en un 50% al moment de formalitzar l’intenció de la realització de la maqueta i l’altre 50% en el moment de l’entrega de la maqueta.

3. – CONCLUSIONS:

Si necessites el Servei de Maquetació, pots contactar amb nosaltres omplint el formulari de CONTACTE, o trucar al 695.28.28.12 on et donarem hora per realitzar la visita.

Anuncis

Quant a enricprat

Si tens qualsevol dubte, contacta amb mi desde la pestanya de "CONTACTE".
Aquesta entrada s'ha publicat en arquitecte, arquitecte les franqueses, arquitectura, despatx, franqueses, obres, reformes i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.