ESTUDIS DE SEGURETAT I SALUT

1. EXPLICACIÓ:

Un Estudi de Seguretat i Salut (ESS) és un document que certifica que aquella obra compleix amb tots els criteris de seguretat tenint en compte tots els integrants, desde el promotor, passant per l’equip tècnic, i fins als treballadors de l’obra. Degut a la alta sinistralitat laboral que hi ha en el sector de la construcció aquests estudis tenen una importància capdalt. Per evitar possibles accidents s’identifiquen tots els riscos possibles de l’obra, evitant així tenir que lamentar morts, lesions, o altres desperfectes.

Hi ha tres tipus de documents en Seguretat i Salut:

  • Estudi BÀSIC de Seguretat i Salut.

L’Estudi BÀSIC de Seguretat i Salut, és un estudi en format de memoria on es contemplen els riscos de l’obra i on es fa especial cura els paràmetres de seguretat i salut per a les persones. En aquest estudi s’informa al constructor i promotor dels criteris que s’hauran de seguir a l’obra. Aquest document perquè tingui validesa, te que estar Visat pel Col·legi d’Arquitectes, i ha de ser redactat per un tècnic competent.

  • Estudi COMPLET de Seguretat i Salut

L’Estudi COMPLET de Seguretat i Salut, apart d’incloure l’Estudi BASIC de SiS en format memoria, també inclouen un conjunt de documents com, el plec de condicions particulars, planols que definiran l’execució dels parametres de seguretat i salut, uns amidaments, i un pressupost oficial de Seguretat i Salut. Aquest document perquè tingui validesa, te que estar Visat pel Col·legi d’Arquitectes, i ha de ser redactat per un tècnic competent.

  • Plà de Seguretat i Salut.

El Plà de Seguretat i Salut és un document redactat pel constructor on s’especifica dintre de l’obra les mesures que es posaran en materia de seguretat i salut. Aquest document no té perque estar Visat.

2. PREUS DE ESTUDIS/PLANS DE SEGURETAT I SALUT

Aquests preus són aproximacions que poden variar depenent de la complexitat del projecte, de la situació, nivell de definició, o altres factors. Donem aquests valors perquè volem que els nostres clients estiguin segurs de que poden confiar plenament en nosaltres, i perquè comprovin la transparència amb la que sempre treballem. El costos pels Estudis de Seguretat i Salut són:

  • Estudi BÀSIC de Seguretat i Salut = 350€+IVA
  • Estudi COMPLET de SiS amb Pressupost Obra de menys de 100.000€ = 500€+IVA
  • Estudi COMPLET de SiS amb Pressupost Obra de menys de 300.000€ = 800€+IVA
  • Estudi COMPLET de SiS amb Pressupost Obra de menys de 1.000.000€ = 1.000€+IVA

El costos pels Plans de Seguretat i Salut són:

  • Plà de Seguretat i Salut a partir de Estudi Basic de Seguretat i Salut = 250€+IVA
  • Plà de SiS a amb Preu de Execució de Contrata de menys de 500.000€ = 500€+IVA
  • Plà de SiS a amb Preu de Execució de Contrata de menys de 1.000.000€ = 800€+IVA

3. CONCLUSIONS:

Si necessites un Estudi de Seguretat i Salut o un Plà de Seguretat i Salut pots contactar amb nosaltres omplint el formulari de CONTACTE, o trucar al 695.28.28.12 on et donarem hora per concretar la visita.

Anuncis

Quant a enricprat

Si tens qualsevol dubte, contacta amb mi desde la pestanya de "CONTACTE".
Aquesta entrada s'ha publicat en arquitecte, arquitecte les franqueses, despatx, enginyer, franqueses, obres, oficina, tecnic i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.