ESTUDIS DE VIABILITAT INMOBILIÀRIA

1. EXPLICACIÓ:

Un Estudi de Viabilitat Inmobiliària (EVI) és un conjunt de documents pluridisciplinars per valorar la rendibilitat de una operació inmobiliaria.

La gran diferència de preus que existeix entre els sòls urbans, sòls urbanitzables, sols comercials, o sòls no urbanitzables, juntament amb les diferents afectacions urbanístiques que afecten als sòls o terrenys, fan que sigui dificil de valorar si una operació és rentable amb només una visió urbanistica.

L’Estudi de Viabilitat Inmobiliaria contempla diferents àrees com la jurídica, la legal, la econòmica, i la tècnica (arquitectònica). Aquests estudis serveixen per APROVAR o DESCARTAR les operacions inmobiliaries. Aquests estudis estan ordenats en diferents fases, depenentment de la voluntat en la que es vulgui aprofundir.

  • Fase I: Estudi Previ Inmobiliari
  • Fase II: Estudi d’Analisis Inmobiliari
  • Fase III: Estudi Final Inmobiliari

– Fase I: Estudi Previ Inmobiliari (EPI)

Al final de l’EPI, les conclusions seràn si aquell solar és rentable económicament. A través de visites a ajuntaments, de lectures de normatives i de plans urbanístics, s’obtenen unes dades objectives per valorar si el solar en estudi aprova en rendibilitat económica.

– Fase II: Estudi Análisis Inmobiliari (EAI)

Al final de l’EAI, es conclourà com ha de ser la tipologia d’habitatges, aparcaments i de la resta d’elements urbans, i es preveurà el valor de inversió inicial i i el valor de amortització de l’obra en general.

– Fase III: Estudi Final Inmobiliari (EFI)

Al final de l’EFI, es conclourà com ha de ser la tipologia d’habitatges, aparcaments i de la resta d’elements urbans, comptant totes les despeses de construcció, honoraris, i taxes. Al final es treurà un valor definitiu per la inversió i de com s’amortitzarà l’obra, i es determinaran els preus de venta dels habitatges, locals comercials i aparcaments.

2. PREUS ESTUDIS VIABILITAT INMOBILIARIA

Aquests preus són aproximacions que poden variar depenent de la complexitat del projecte, de la situació, nivell de definició, o altres factors. Donem aquests valors perquè volem que els nostres clients estiguin segurs de que poden confiar plenament en nosaltres, i perquè comprovin la transparència amb la que sempre treballem. El costos pels Estudis de Viabilitat Inmobiliaria van en funció de cadascuna de les fases:

  • Fase I: Estudi Previ Inmobiliari 200+IVA
  • Fase II: Estudi d’Analisis Inmobiliari 200+IVA
  • Fase III: Estudi Final Inmobiliari 200+IVA

3. CONCLUSIONS:

Si necessites un Estudi de Viabilitat Inmobiliaria pots contactar amb nosaltres omplint el formulari de CONTACTE, o trucar al 695.28.28.12 on et donarem hora per concretar la visita.

Anuncis

Quant a enricprat

Si tens qualsevol dubte, contacta amb mi desde la pestanya de "CONTACTE".
Aquesta entrada s'ha publicat en arquitecte, arquitecte les franqueses, despatx, franqueses, oficina, valles i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.