CEDULES D’HABITABILITAT

1. – EXPLICACIÓ:

La cèdula d’habitabilitat és el document que certifica la idoneïtat per a l’ús d’habitatge, i actualment és necessari per a realitzar gestions relacionades amb la compra o lloguer, o per donar-se d’alta dels serveis de llum, aigua, o gas.

Per obtenir la cedula d’habitabilitat, només cal enviar el formulari de contacte, i en 24h la tindreu en tràmit a la Oficina d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya. Llavors, només caldrà esperar uns 30 dies a rebre la cèdula d’habitabilitat per correu.

2. – PREUS PER CEDULES D’HABITABILITAT:

Per tal de reduir preus, actualment oferim diferents preus en funcio de la ubicació de l’habitatge a inspeccionar. Actualment ja oferim serveis per a totes les següents comarques de Catalunya:

3. – CONCLUSIONS:

Si necessites una cèdula d’habitabilitat, pots contactar amb nosaltres omplint el formulari de CONTACTE, o trucar al 695.28.28.12 i donarem hora per a que puguis obtenir la teva cèdula d’habitabilitat.

Anuncis

Quant a enricprat

Si tens qualsevol dubte, contacta amb mi desde la pestanya de "CONTACTE".
Aquesta entrada s'ha publicat en arquitecte, arquitecte les franqueses, arquitectura, enginyer, franqueses, tecnic, valles i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.